среда, 14 февраля 2018 г.

БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ


«Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою»

 з 05.02 по 09.02. 2018 р.
В Херсонській загальноосвітній школі I-II ступенів  № 16 із вивченням мов  національних меншин Херсонської  міської ради традиційно пройшов 
«Тиждень Безпечного Інтернету».
У рамках Тижня педагогами, шкільним бібліотекарем та психологом , вирішувалася проблема безпечного Інтернету шляхом різноманітних заходів, спрямованих на виховання культури та безпечної поведінки учнів - користувачів Інтернету.
           Для школярів 2-4-х класів пройшов конкурс малюнків : «Інтернет в житті людини» , для 5-8-х конкурс - плакатів «Мій безпечний Інтернет» , учні 2-9 класів прийняли активну участь в  уроці – практикумі - «Комп’ютер – друг, чи ворог»(вчителі інформатики). З метою формування у дітей правильного ставлення до можливостей комп’ютера та дотримування ними простих правил поведінки,  психологом та бібліотекарем  школи  для учнів 7-9-х класів проведено тренінг  «Безпечна поведінка у Всесвітній мережі» + відеоролики.
     В фойє  ЗОШ № 16 був оформлений  інформаційний  стенд :
«Інтернет павутиння».
Бібліотекар Сердюк С.П. разом з активом бібліотеки розробили та випустили інформаційний буклет: «Нетикет». Учні 9 класу на уроці інформатики розробляли буклети -  «Неприємності в мережі Інтернет».
Учні 5 класу завітали до обласної дитячої бібліотеки ім. Дніпрової Чайки .
У відділі Інтернет – центру діти здійснили віртуальну подорож -  «Пригоди у  контенті ввічливості». Учні 7 класу подорожували Інтернет – павутинням та вивчали правила безпеки в Інтернеті. А найбільше сподобався всім відео – ролик до Дня Безпечного Інтернету ,створений самими учнями – членами шкільного парламенту «Компас».
Тиждень пройшов насичено та цікаво.


Педагоги херсонської ЗОШ № 16 впевнені, що безпека  дітей в Інтернеті є одним із головних завдань сьогодення.


 МИ ЗА БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ!!! 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Дякую за Ваш коментар!Він з'явиться після схвалення модератором.