четверг, 3 января 2019 г.

НОВОРІЧНЕ СВЯТО. Українською, німецькою, польською та новогрецькою мовами звучали привітання.

У центрі Херсона є невелика, але дуже затишна і світла школа №16. Це унікальний єдиний в регіоні загальноосвітній заклад із вивченням мов національних меншин.
В нашій школі  всім учням приділяють максимум уваги,тому свята проходять
 по-сімейному особливо тепло і весело.
     Школярі, як і завжди, до новорічних заходів готувалися особливо ретельно. Адже їм потрібно було підготувати не один захід. Діти майстрували альтернативну ялинку з різних матеріалів на щорічний екологічний конкурс. Вони проявили неймовірну фантазію і створили яскраві і незвичайні новорічні дерева, які представили в холі школи на загальний огляд. У виставці взяли участь всі бажаючі діти і батьки, а кращі роботи направили на міський конкурс.
 Учні школи, шкільний бібліотекар та педагоги підготували головний новорічний захід - Різдвяні зустрічі «Український вертеп об'єднує друзів». На святі, діти говорили на мовах, які вивчають в школі: польською, німецькою, новогрецькою, українською.
   Прийшли розділити свято разом з дітьми і батьками представники обласного польського товариства «Полонія», міського грецького товариства «Елада», Херсонського обласного товариства німців «Відергебурт», а також нові друзі школи - Херсонські прикордонники.

Всі отримали порцію гарного настрою і позитиву від музики, танців, веселих конкурсів та ігор. На завершення свята учасники новорічного заходу отримали солодкі подарунки.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Дякую за Ваш коментар!Він з'явиться після схвалення модератором.