среда, 8 мая 2019 г.

День прикордонника

Святкування пройшло у Гімназичному сквері поблизу пам’ятнику «Прикордонникам».

До поздоровлень выйськових з їх професійним святом Днем прикордонника приєдналися  учні та вчителі Херсонської школи №16 з вивченням мов національних меншин. У своєму привітанні директор школи Людмила Шалаєва подякувала прикордонників за плідну співпрацю в справі патріотичного виховання учнів школи, за підтримку колективу навчального закладу, яке стало вже традицією.
Школярі привітали героїв в зелених беретах піснями та віршами. За гарний виступ дітей подякував начальник Азово-Чорноморського регіонального прикордонного управління генерал-майор Володимир 
Бондар та подарував їм кошик солодощів.
Після офіційної частини прикордонники влаштували для дітей справжнє свято. Першокласникам організували пізнавальну та цікаву екскурсію – школярів ознайомили з військовою технікою, яка стоїть на озброєнні прикордонників. Потім військові пригостили дітей польовою кашею, яка видалась їм дуже смачною. Першокласники їли з апетитом частування та ділилися враженнями від екскурсії.
Херсонські прикордонники пригостили першачків польовою кашею та дали покерувати військовою технікою.
  Слід зазначити, що херсонські прикордонники вже два роки співпрацюють и допомагають школі №16. За цей час відбулося багато спільних заходів, метою яких було патріотичне виховання дітей.
Патріотичне  свято  запам'яталося всім присутнім.

Щиро вітаємо прикордонників зі святом!!! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Дякую за Ваш коментар!Він з'явиться після схвалення модератором.