среда, 16 октября 2019 г.

"Сучасна бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня"

1 - 31 жовтня 2019 року  
в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек проходить  
         Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек.

   Традиційно Херсонська  загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 16 із           вивченням мов національних меншин Херсонської міської ради приєдналася до свята книги та читання.
Гасло місячника:"Сучасна бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня".
      Бібліотеку завжди називали аптекою душі, місцем, де          лікують словом та книгою.
Місячник почався дуже насичено та цікаво. Був складений план щодо проведення місячника, оголошення про початок розташовано на шкільний інформаційний  дошці. 
КНИГИ – МОВ РІКИ, ЯКІ НАПОЮЮТЬ СОБОЮ УВЕСЬ СВІТ; ЦЕ ДЖЕРЕЛО МУДРОСТІ, В КНИГАХ – БЕЗДОННА ГЛИБИНА; 
Шкільний бібліотекар та класні керівники на годині спілкування розповіли дітям цікавинки про книгу та читання в житті людини.
Учні школи завітали до Херсонської  обласної бібліотеки ім. Дніпрової Чайки де їх гостинно зустріли та провели цікаві заходи бібліотекарі.
Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки – це чарівна країна розваг, дитяче книжкове місто та інтерактивний розважальний центр. Саме сюди мандрували наши читачі.
Школярі 4 класу зіграли у бібіолото «З торбинки дядечка Запитайлика». З торбинки, наче намистинки насипалися цікавинки. Змагалися дві команди за звання найбільш ерудованих та обізнаних у запитаннях, що стосуються бібліотеки, навчання та читання.

Майбутні читачі, учні 1класу, завітали до книжкової країни щоб стати реальними книголюбами.Малечу зустрічали їх друзі - книжки.

Свято книги триває!!! 
Напередодні святкування Дня Козацтва та Дня захисника України, учні 3 класу спільно зі шкільним бібліотекарем завітали до Херсонської обласної бібліотеки ім. Дніпрової Чайки, та здійснили подорож у часі: «Ми роду козацького діти».(міні музей від краєзнавця Торопова В.А. та зустріч з ним).
 Приходьте до бібліотек, читайте, мрійте 
та мандруйте разом з книгою!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Дякую за Ваш коментар!Він з'явиться після схвалення модератором.