вторник, 29 октября 2019 г.

Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.


Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі».
Ось і закінчився місячнік шкільних бібліотек, все було як   завжди насичено та цікаво.
Запроси до серця книгу!
Гість із Херсонської обласної бібліотеки ім. Дніпрової Чайки Кацарська Н.Ю. розповіла учням 8 кл. про користь читання в житті людини та познайомила з новинками художньої літератури.
Приходьте до бібліотеки, читайте, мрійте та мандруйте разом з книгою!
«Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою спустошеною». В.Сухомлинський
Свято книги та читання в нашій школі триває.Учні 1-2 класів, спільно зі шкільним бібліотекарем, відкрили для себе цікавий світ з історії книги. Урок - мандрівка пройшов цікаво та насичено. Наприкінці діти отримали пам'ятку юним читачам «Поради Мудрої Сови»,та розповіли про улюбленого казкового героя.
«Ігри патріотів Херсонщини».- 2019
Учні нашої школи : Борідько К.- 5кл.; Пиргас Ю.- 7кл.; Жданович – Пархоменко А.- 9кл. - переможці I шкільного туру, прийняли участь у II турі щорічного обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини». Змагання відбулося у ЗЗСО №31. Діти з гідністю прийняли участь в змаганнях.
Шкільна бібліотека - 2019
В рамках місячника шкільних бібліотек пройшов міський заочний конкурс «Краща шкільна бібліотека - 2019». Шкільна бібліотека Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 16 із вивченням мов національних меншин Херсонської міської ради та суперчитач нашої бібліотеки ,учениця 8 класу Азімова Анна взяли участь у конкурсі.15 жовтня у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша відбулось урочисте нагородження переможців грамотами управління освіти та преміями.
Протягом  місяця було проведено багато цікавих та змістовних  заходів.
 Учасники заходів що пройшли :  603 уч.(1 -9кл.)
Кількість заходів : 10
Бібліотеки які приймали участь :
-         ЦБС бібліотека філія № 2
                       -  Херсонська  обласна  бібліотека ім. Дніпрової Чайки 

Читання – самостійне плавання в морі знань. (В.О.Сухомлинський)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Дякую за Ваш коментар!Він з'явиться після схвалення модератором.