понедельник, 1 ноября 2021 г.

Побачити й пізнати свій край можна лише своїми очима або з допомогою книжок. (М. В. Ломоносов)


 З 1 по 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек -  відбувся Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек - 2021 
під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності».

 Традиційно Херсонська  гімназія № 16 із вивченням мов національних           меншин Херсонської міської ради приєдналася до свята книги та читання.

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом
«Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності» триває.
Відділ мистецтв Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова провів для учнів 8 класу гімназії №16 м. Херсона цікаву та пізнавальну краєзнавчу мандрівку «Артоб’єкти Херсонщини». Дякуємо за цікавий захід.
Дуже цікава пізнавальна зустріч відбулася в гімназійній бібліотеці в рамках місячника шкільних бібліотек 2021. Правові аспекти віртуальної реальності : "Пароль: Безпека понад усе" (уроки невіртуальної реальності), про безпечний Інтернет та користування краєзнавчими сайтами. Гімназисти 7 кл. поринули у світ віртуальної реальності разом з працівником Інтернет - центру Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Далі буде….
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек 2021 триває.
Гімназисти 4 класу долучилися до" Її Величності музики."
Он-лайн слухали та дивилися музичні номери вихованців ДМШ № 1 м. Херсон. Концерт - зустріч проходила на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Висловлюємо подяку всім учасникам концерту.
Спільно з Херсонською дитячою обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки продовжуємо низку уроків про історію рідного міста.
Учні Херсонської гімназії №16 організували у закладі нову локацію для «Bookcrossing»

                     Піднесені хвилею всесвітньої течії любителів книги «Bookcrossing», учні Херсонської гімназії №16 з вивченням мов національних меншин Херсонської міської ради  дали старт модному читацькому руху у своєму закладі, адже днями тут відкрилася нова локація! 

                       Ідея буккросингу належить американському IT-фахівцеві Рону Хорнбекеру, і полягає в тому, що людина, прочитавши книгу, залишила її  у громадському місці (парк, кафе, поїзд, зупинка) для того, щоб хтось інший, випадково зміг цю книгу знайти та прочитати.

                     Запрошуємо всіх  приєднатися до цього руху й «випустити» «в обіг» хоча б одну книжку – може, вона потрапить саме до того, кому вона  найбільше потрібна.

Давайте разом робити світ бібліотекою!

Теплий затишний куточок - де можна обмінятися улюбленими книжками, подумати про прочитане, зануритися в атмосферу дива.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Дякую за Ваш коментар!Він з'явиться після схвалення модератором.