понедельник, 13 декабря 2021 г.

ВСЕУКРАЇНСЬКА КАМПАНІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»




Щорічно з 25 листопада до 10 грудня 
проводиться Всеукраїнська кампанія 
«16 днів проти насильства» 
з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.


З метою створення безпечного освітнього середовища, запобігання вчинення дітьми злочинів, правопорушень, проявів булінгу в освітньому просторі, формування позитивних соціальних установок з 25.11.2021 по 10.12.2021 р. у гімназії було проведено 
Акцію «16 днів проти насильства» в ході якої відбулися цікаві навчально-пізнавальні заходи. 


Для старшокласників гімназії  була проведена година-зустріч з елементами тренінгу – коло  безпеки: «Насильство поруч, як його уникнути». В ході заходу учні дізналися багато нових фактів, грали в цікаву гру,обговорювали та відповідали на різні питання, разом з психологом взяли участь у ситуаційній грі, та ознайомлювалися з  оригінальним  відеорядом «Розірви коло насильства» - все це захопило увагу гімназистів. 

Активно та корисно провели час учні 8 – 9 кл.

Гімназисти 6-8 кл. долучилися до флешмобу "СТОП НАСИЛЬСТВУ", який був втіленням добра, взаєморозуміння в людських відносинах . Під час флешмобу учасники скандували гасла проти насильства.

Бібліотекарем Сердюк С.П. оформлено інформаційний куточок «Захисти себе від насильства».

Проведені заходи змусили учнів задуматись  над тим, що кожен із нас може зробити для того, щоб розірвати коло жорстокості і насильства, змінити світ на краще.

Захисти життя – зупини насильство !


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Дякую за Ваш коментар!Він з'явиться після схвалення модератором.